Partner & friends

Grand Paris Express – webbseminarium och B2B-möten

Den 1 september 2020 bjuds Swerigs medlemsföretag in till ett webbseminarium om Europas största transportprojekt ”Grand Paris Express” och dess uppkommande upphandlingar som är öppna för internationella leverantörer.

Grand Paris Express-projektet sträcker sig fram till 2030 med målet att bygga ut, modernisera och omarbeta transportnätet i Paris-området. Mer information om projektet finns på projektansvarigs hemsida Société du Grand Paris.

Business Sweden i Frankrike har sedan en tid tillbaka en nära dialog med Société du Grand Paris, som söker nya leverantörer för uppkommande upphandlingar inom flera sektorer inom Grand Paris Express-projektet. En sourcing aktivitet i tre delar kommer att ske under september/oktober 2020 där svenska företag får en unik möjlighet att få djupare insikt i projektet och uppkommande upphandlingar (under webbseminariet den 1 september) samt möjlighet till möten och nätverkscocktail med sektorspecifika inköpare och partners (under en två-dagarsaktivitet 29/30 september).

Detaljerad information om webbseminariet, senare B2B-möten under en två-dagarsaktivitet samt anmälan finns i Business Swedens informationsblad

Webbseminariet för att lyssna in och förstå projektet samt kommande upphandlingar är kostnadsfritt. Anmälningsavgift tillkommer enbart om ni blir utvalda till möten av Société du Grand Paris och deras inköpsteam.

Observera att anmälan ska ske senast den 27 augusti, direkt till Business Sweden.

Vid frågor, kontakta Felicia Caritg på Business Sweden i Frankrike (felicia.caritg@business-sweden.se).