Bli medlem!

Vill du hitta nya vägar till potentiella kunder, öka din exportverksamhet, ditt kontaktnät och företagets kunskap? Ett medlemskap i Swerig erbjuder ditt företag och dina medarbetare många fördelar!

 • Kostnadseffektiv medverkan vid branschmässor i Sverige och internationellt
  Swerig deltar sedan många år med egen samlingsmonter på Innotrans och Elmia Nordic Rail. År 2023 erbjuder vi även en samlingsmonter på nya mässan Train&Rail. Genom att ställa ut i en samlingsmonter kan ditt företag fokusera på försäljningen – vi tar hand om all organisation!
 • Direktkontakt med beslutsfattare hos potentiella kunder
  Vi arrangerar bland annat exportresor till olika internationella marknader där deltagarna får möjlighet att presentera sig för potentiella kunder.
 • Seminarier kring nya affärsmöjligheter
  Våra exklusiva möten med bland annat inköpschefer, projektledare eller landsansvariga från internationella tillverkare, tågföretag eller ambassader är mycket uppskattade.
 • Utbildningar inom exportfrågor
  Hos oss kan du bygga på ditt företags kunskaper inom till exempel internationella avtal, affärskultur eller upphandlingar.
 • Exponering och marknadsföring genom artiklar på hemsidan och i sociala medier
  Alla medlemmar presenteras på Swerigs hemsida och det finns möjlighet att marknadsföra sig kostnadsfritt, till exempel lyfter vi återkommande Månadens medlem i Swerigs kanaler.
 • Forum för erfarenhetsutbyte och samverkan
  Swerigs medlemmar finns längs järnvägsindustrins hela värdekedja, med ett stort antal olika produkter och lösningar. Den gemensamma nämnaren är en stark fokus på export – en unik möjlighet till erfarenhetsutbyte med företag med liknande utmaningar!

Se vår kalender för aktuella aktiviteter >>

Carola Delsinger, Icomera:
”Vi har samarbetat med Swerig i många år och ser deras team som en förlängning av vårt eget när det gäller att marknadsföra våra lösningar för en nationell och internationell publik. Vi får ett stort värde för den tid och andra resurser vi investerar i Swerig-relaterade aktiviteter, det är vi mycket nöjda med. Föreningen är exceptionellt välorganiserad och utbytet är alltid positivt.”

Simon Mikkelsen, SAFT:
”Vi är medlemmar för att utvidga vårt kontaktnät och för möjligheter att träffa nyckelpersoner, som exempelvis Alstoms inköpschef i höstas. Dessutom hjälper Swerig till att få ut mesta möjliga vid medverkan i svenska och internationella mässor.”

Har du frågor om medlemskap? Kontakta oss gärna eller fyll i medlemsansökan direkt >>
Anne Geitmann, verksamhetsledare
anne.geitmann@tebab.com
+46 8 782 08 20
+46 72 212 46 61

 

Stadgar, Privacy Policy & Code of Conduct

Ta del av Swerigs stadgar, Privacy Policy och Code of Coduct.

Swerigs kansli finns hos Teknikföretagens Branschgrupper. Du kan ta del av fina medlemserbjudanden genom Teknikföretagen Plus.