Train & Rail

Den 25–27 april 2023 möts järnvägsbranschen i Stockholm. Swerig deltar med en gemensam monter för medlemsföretagen.

Train & Rail, som branschföreningen Swedtrain tillsammans med Stockholmsmässan har tagit initiativ till, förenar tre dagar med fackmässa, seminarier, möten i regi av branschens organisationer, debatter och kvällsaktiviteter som tillsammans skapar energi och fördjupade kontakter för att öka järnvägens konkurrenskraft. Målet är att, med mötesplatsen i centrum, skapa debatt, underlätta för nya kontakter, affärer och att driva utvecklingen i riktning mot ett mer hållbart resande och fler transporter med  järnväg såväl inför, under som efter mässan. Läs mer på Train & Rails webbplats.

Samlingsmonter för Swerigs medlemsföretag

Swerig deltar med en samlingsmonter för fyra medutställare. Utformningen baserar på ett bord med fyra armar. Bordsytan är att betrakta som monteryta.

Pris: 17 500 kr exkl. moms per bordsarm, inkl. skärm, förvaring och logotyp. Förtäring i montern erbjuds inte.

Kontakt för bokning och frågor runt samlingsmontern: Martin Wiberg, Sales Manager, martin.wiberg@stockholmsmassan.se, direkt: 08 749 44 83, mobil: 070 789 44 83

Självklart är du även välkommen att höra av dig till Swerigs kansli, swerig@tebab.com.

Vill du ställa ut med egen monter? Kontakta Stockholmsmässan, så får du hjälp vidare! Se prisuppgifter och skicka in din intresseanmälan här.