Partner & friends

Följ med på delegationsresa inom mobilitet – i närvaro av kungen!

Den 12-14 mars genomför Business Sweden en delegationsresa till Mexiko som inkluderar ett högnivåforum på ämnena mobilitet, konnektivitet och hälsa. Resan äger rum i samband med kungens statsbesök till Mexiko.

Swerigs medlemsföretag har fått en unik inbjudan att delta då stort fokus kommer ligga på hållbara mobilitetsfrågor. Programmet i Mexiko inkluderar även ett besök på Yucatanhalvön och den nybyggda Tren Maya-sträckan. För intresserade företag kommer Business Sweden även anordna en särskild informationsdag den 15 mars om aktuella tågprojekt i Mexiko, detta i direkt anslutning till resan. Se här för en lista med aktuella projekt (Länk i PDF).

Läs mer om resan på Business Swedens hemsida:

Se preliminärt program här >>

Information, kostnader & registrering >>

Vill du veta mer innan du anmäler dig?

Vi har bokat in en digital frågestund med Business Swedens Country Manager & Trade Commissioner Mexico, Jenny Engström, där hon informerar om resans detaljer och svarar på frågor. Frågestunden äger rum den 24 januari kl. 08:30-09:15.

Kontakta gärna Swerigs verksamhetsledare Anne Geitmann för mer information eller Business Swedens Project Manager Nicolas Urbina vid frågor!

Anmäl dig till den digitala frågestunden här