SWERIG Kund- och Medarbetarkväll under Nordic Rail 2019

Är du i Jönköping under Nordic Rail veckan vill du inte missa SWERIG Kund- och Medarbetarkväll under Nordic Rail 2019 som arrangeras tisdagen den 8 oktober kl. 17:00-22:00

Swedish Rail Industry Group, SWERIG, har nöjet att bjuda in ert företag med gäster till en helafton tisdagen den 8 oktober under mässan Elmia Nordic Rail 2019 i Jönköping.

Ett stort antal av SWERIG medlemsföretag kommer tillsammans med inbjudna gäster att träffas tisdagen den 8 oktober 2019 för att delta i följande program med  temat ”SWERIG – Swedish National  Team of Rail Competence”.

Maximalt 120 deltagare kan delta i detta så omtyckta SWERIG Event. I dagsläget är redan 50 av dessa platser bokade, varför förts till kvarn gäller.

Anmälan om preliminärt önskade antal platser görs till jan-olof.bjorklund@telia.com
Bindande anmälan om slutligt antal platser före 20 september 2019, varefter naturligtvis ”No Show” faktureras.

Program – Tuesday 08 October

17:00

Samling i SWERIG’s monter B03:72 för gästidentifiering och en kort promenad till bowlinghallendär vi traditionsenligt genomför ”SWERIG Bowling Cup” och intar en riklig buffé med lämplig dryck.

Visa mermindre
17:30

I RC Bowl startar halva gruppen med att bowla medan den andra gruppenäter av den rikliga buffén med tillhörande dryck. Därefter byter grupperna platsinför kommande A- och B-final.

Visa mermindre
22:00

Avslutning i bowlinghallen, varefter deltagarna själva tar sig vidare tillhotell eller annan plats efter eget gottfinnande.

Visa mermindre