Swerigs höstmöte 2023

Den 30 november kl. 15.00-17.30 bjuder Swerig in medlemsföretagen till höstmöte i Stockholm. Höstmötet äger rum hos medlemsföretaget Prover Technology och ger tillfälle till mingel och nätverkande, intressanta talare och viktiga beslut kring verksamheten och budget för 2024.

Kl. 15:00-15:20, Affärsmöjligheter i Filippinerna och Thailand
Både Filippinerna och Thailand har en växande ekonomi och ökande efterfrågan på transporttjänster med omfattande planer för nybyggnation såväl som modernisering av bland annat tunnelbana och tåg. Business Sweden presenterar aktuella affärsmöjligheter och hur svenska företag skulle kunna ta sig an marknaderna.

Kl. 15:20-17:00, Formellt höstmöte inkl. spaning mot Swerigs framtida verksamhet – se agenda
Nästa år, 2024, är det 35 år sedan Swerig etablerades, först som samverkansgrupp inom Exportrådet som senare blev en egen förening. Sedan dess har globalisering, digitalisering, covid-pandemin och mycket mer förändrat vår omvärld i grunden och med detta även vårt och våra medlemsföretags arbetssätt. På höstmötet vill vi ta tillfället i akt att gemensamt spana mot Swerigs framtid: Hur skapar vi attraktiva och genomförbara aktiviteter för att förbli relevant som förening?

Kl. 17:00-17:30, Presentation av Skoda Group
Skoda Group, med spårburna fordon och underhåll, har nyligen etablerat sig i Sverige. Patrik Dimberg, Sales Manager i Sverige och Antti Korhonen, Sales Area Director, presenterar ambitionerna för Sverige samt gruppens inköpsstruktur.

Från kl. 17:30, Mingel
Ta chansen att nätverka med branschkollegor när vi avrundar eftermiddagen med smörgåstårta, bubbel och trevliga samtal.

Möjlighet att delta i det formella mötet digitalt erbjuds, ange detta vid anmälan. Denna gång är vi dock extra glada om så många som möjligt bidrar med sin kloka input fysiskt på plats.

Mötesunderlag skickas ut till deltagarna inför mötet.

Till anmälan >>

Varmt välkommen!