Vårskvist

Vårmöte i Swerig

Save the date! Den 16 maj kl. 14.00-17.00 bjuder vi in till Swerigs vårmöte med årsmöte, gästtalare och trevligheter. Vi återkommer inom kort med ett detaljerat program. Välkommen att anmäla er idag!

Årsmötet är endast öppet för medlemsföretag.

Program

14:00 Vårmötet öppnar

14:10 Branschorganisationen Swedtrain presenterar sig, Björn Asplund, Swedtrains ordförande

14:30 Årsmöte och presentation av höstmötets uppdrag att utreda ett sammangående med Swedtrain. Beslutsunderlagen till årsmötet skickas ut per mejl i god tid före mötet.

Agendan kan du läsa här.

15:30 Fika

16:00 ”Mot nya marknader och affärer!” Vi har bjudit in två spännande talare:

  • Andreas Giallourakis, landschef i Ukraina för Business Sweden, om myndighetens annorlunda uppdrag i ett land i krig. Ambitionen är inte bara att svenska företag ska hjälpa till att restaurera det som har förstörts, utan också att bygga upp ett samhälle med nästa generations lösningar.
  • Cathrine Loennecken, Director procurement at Bane NOR om Norges nya miljardsatsning på järnvägen. I början av april presenterade den norska regeringen ett budgetförslag på 435 miljarder norska kronor för investeringar i järnvägsinfrastruktur enligt den senaste 12-åriga Nationella Transportplanen 2025-2036.

Vi avslutar dagen med ett trevligt mingel på Teknikföretagens terrass – inklusive dryck, tilltugg och en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar!