Swerigs Exportskola

Exportskolan är Swerigs nya, webbaserade kunskapsformat. Välj bland teman som matchar ditt kunskapsbehov och ta del av det när det passar din kalender!

I en serie av korta och koncisa lektioner i podcast-stil kommer vi prata om ämnen som är av intresse i exportsammanhang såsom offentlig upphandling, finansiering och affärer med större aktörer.

De 40 minuter långa lektionerna kommer att hållas via Teams men spelas även in för senare delning.

Ett av de största hindren våra medlemsföretag upplever för att förbättra sina exportaffärer är bristen av tid. Med vår webbaserade exportskola erbjuder vi en möjlighet att ta del av kunskap och att utbyta erfarenheter med andra medlemmar utan att man behöver lämna kontoret. Att kunna ladda ner lektionerna i efterhand ökar flexibiliteten ännu mer, säger Jan Hellgren, vice ordförande på Swerig.

Den tredje lektionen i Swerigs exportskola kommer att äga rum den 13 oktober 2020. Då står juridiska frågor i samband med EU-upphandlingar i fokus.

Swerigs exportskola planeras att hållas med en lektion per kvartal och ha olika teman som fokuserar på olika områden såsom hur man besvarar upphandlingar, vinner anbud med mera.

Deltagandet är kostnadsfritt för medlemsföretag, icke-medlemmar debiteras 1 500 kr per lektion (exkl. moms).

Vill du få inbjudningar till lektionerna samt inspelningar? Välkommen att kontakta kansliet på swerig@tebab.com

Har du förslag på ämnen eller vassa presentatörer, gärna från ditt företag? Välkommen att kontakta kansliet på swerig@tebab.com