Explore Swedish Technology – järnvägskartan är lanserad!

Det har äntligen blivit dags för lansering av projektet med en gemensam karta över den svenska järnvägsindustrin som Swerig tagit fram!

En järnvägskarta som visualiserar medlemmarnas produkter och tjänster

Projektets syfte är att gemensamt marknadsföra medlemsföretagen som svenska innovativa företag för globala kunder. Med kartan vill vi tydliggöra bredden av produkter och tjänster som våra medlemsföretag erbjuder i samband med exportfrämjande aktiviteter. Medlemmarna får självklart även använda kartan vid egna möten.

Sverige har ett gott rykte internationellt, särskilt inom områden som innovation, hållbarhet, och kvalitet. En gemensam presentation betonar medlemsföretagens internationella konkurrenskraft och fördelarna med att ha stöd från Swerig och ett starkt professionellt nätverk.

Användning

Kartan är fri att använda och finns att ladda ned i flera olika format. Den kommer även att publiceras på Swerigs webbsida, i vårt medlemsblad samt användas i presentationer, på möten och vid mässor.

Har du frågor?

Kontakta kansliet@swerig.se.

Vi hoppas att våra medlemmar ska ha användning för kartan i möten med svenska såväl som internationella kontakter och kunder!

Ladda ned järnvägskartan som pdf >>

Ladda ned järnvägskartan som jpg >>

Ladda ned järnvägskartan som powerpont-slide >>


More news


Detta var Swerigs vårmöte 2024

Stort tack till alla medlemsföretag som deltog på Swerigs vårmöte med mycket bra diskussioner, trevligt mingel i sommarvärmen och imponerande

Europa-flagga

Intervju med Swerig om de viktigaste frågorna inför EU-valet

Swerigs ordförande Anders Lindén intervjuades av Tysk-Svenska Handelskammaren om viktiga frågor inför EU-valet. Vi anser att det kommande Europaparlamentet bör

Explore Swedish Technology – järnvägskartan är lanserad!

Det har äntligen blivit dags för lansering av projektet med en gemensam karta över den svenska järnvägsindustrin som Swerig tagit

Boka tidigt rabatt Train & Rail

Det har snart gått ett år sedan premiären av Train & Rail. Nu pågår planeringen för fullt inför nästa mässa