DECEL AB ny medlem i Swerig

Swerig välkomnar DECEL AB som nya medlemmar!  

DECEL har över 50 års erfarenhet inom rangering av godsvagnar på bangårdar och levererar högkvalitativa produkter till järnvägsindustrin. Företaget har sitt säte i Överhörnäs, Örnsköldsvik och erbjuder effektiv hantering av godstrafik och skräddarsydda lösningar för sina kunder. De arbetar kontinuerligt med att förbättra logistikprocesserna för att möta de ständigt föränderliga behoven inom godstransportsektorn.

”Vi anser att medlemskap i SWERIG är av stor betydelse för oss då det ger oss möjlighet att vara en del av ett nätverk där vi kan dela kunskap och erfarenheter med andra aktörer inom svensk järnvägssektor. Genom SWERIG kan vi också hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och innovationerna inom branschen, vilket i sin tur hjälper oss att förbli konkurrenskraftiga och fortsätta utveckla banbrytande lösningar för att göra bangårdar säkrare och effektivare.”


More news


Boka tidigt rabatt Train & Rail

Det har snart gått ett år sedan premiären av Train & Rail. Nu pågår planeringen för fullt inför nästa mässa

DECEL AB ny medlem i Swerig

Swerig välkomnar DECEL AB som nya medlemmar!   DECEL har över 50 års erfarenhet inom rangering av godsvagnar på bangårdar och

Inbjudan från Business Sweden: Workshopserie inom Affärsutveckling Export

Den 6 mars, kl. 09.00-12.00 bjuder Business Sweden in Swerigs medlemmar till den första av tre kostnadsfria utbildningstillfällen inom Affärsutveckling Export

Swerig i möte med Deutsche Bahn

Nyligen fick Swerigs medlemmar möjlighet att träffa representanter för Deutsche Bahn i ett digitalt möte om DB:s inköpsorganisation och -processer.