Metalcolour ny medlem i Swerig

Swerig välkomnar Metalcolour som nya medlemmar! Metalcolour är specialister på belagt stål och aluminium.

Metalcolour tillverkar folielaminerad plåt och aluminium under varumärket DOBEL®. Produkterna används vid tillverkning av inredningar till tåg, fartyg och byggnader. DOBEL®-produkterna är lätta att forma utan att funktion eller utseende påverkas och ytan är har ett skyddande skikt som motverkar repor. Till inredning i tågvagnar kan det användas till tak, väggar, dörrar bagagehyllor/-luckor, bord och tågsäten. Vid leverans är materialet försett med en skyddsfolie som avlägsnas först när slutprodukten är klar och ska användas. Metalcolour har cirka 400 olika designs på lager och ytterligare 1000 finns som beställningsvara.

Metalcolour och DOBEL® är välkända varumärken inom den marina branschen till vilken man har levererat högkvalitativa produkter i 50 år. Nyligen levererade man cirka 350 000 m2 till världens hittills största kryssningsfartyg, Icon of the Seas. Tillverkningen sker i Sverige och man har gott renommé för sin flexibilitet, servicenivå och leveranssäkerhet. Metalcolour har också spelat en aktiv roll i utvecklingen av innovativa lösningar som numera är standard i branschen.

Metalcolour har också tillverkning av lackerad plåt och produkter med Technical Coating i sin anläggning i Danmark. Man har också en tillverkningslinje för folielaminerad plåt i Singapore.

 


More news


Inbjudan från Business Sweden: Workshopserie inom Affärsutveckling Export

Den 6 mars, kl. 09.00-12.00 bjuder Business Sweden in Swerigs medlemmar till den första av tre kostnadsfria utbildningstillfällen inom Affärsutveckling Export

Swerig i möte med Deutsche Bahn

Nyligen fick Swerigs medlemmar möjlighet att träffa representanter för Deutsche Bahn i ett digitalt möte om DB:s inköpsorganisation och -processer.

Två värdefulla exportaktiviteter med Tyskland i januari

Den 25 januari 2024 är du som medlem i Swerig välkommen till en unik möjlighet att möta Deutsche Bahn (DB)

Metalcolour ny medlem i Swerig

Swerig välkomnar Metalcolour som nya medlemmar! Metalcolour är specialister på belagt stål och aluminium. Metalcolour tillverkar folielaminerad plåt och aluminium