Nytt Market Entry-program för Filippinerna och Thailand

Business Sweden och Swerig erbjuder ett nytt Market Entry-program för Filippinerna och Thailand med fokus på järnvägsbranschen. Båda länder är i färd med att omvandla sina transportsystem, där järnvägen spelar en central roll.

Market Entry-programmet består av tre delsteg: marknadsanalys, identifikation av kunder samt möten på plats. Deltagaravgiften för små- och medelstora företag subventioneras kraftigt vilket gör detta till ett unikt tillfälle att utforska nya marknader till mycket förmånliga kostnader.

Växande ekonomi och ökande efterfrågan på transporttjänster

Filippinerna är på väg att bli ett medelinkomstland och har omfattande planer för nybyggnation såväl som modernisering och utbyggnation av sträckor och stationer. Bland annat väntas stora investeringar i kollektivtrafikinfrastrukturen, med särskilt fokus på Metro Manila.

Även Thailand planerar en betydande modernisering av landets transportinfrastruktur. Inom järnvägen inkluderas alla tre nyckelsegmenten: huvudlinje, höghastighetståg och tunnelbanelinjer.

Upptäck affärsmöjligheter och träffa kunder

Utforska och dra nytta av de spännande affärsmöjligheterna i Filippinerna och Thailand. Programmet består av tre delar:

  • Marknadsanalys
  • Identifiering av projekt och potentiella kunder
  • Kundmöten och deltagande på Philippine Railway Summit den 15-16 november 2023 och Rail Asia Expo Bangkok den 22-23 november 2023.

Detta program är exklusivt för Swerigs medlemsföretag inom järnvägssektorn. För att göra det ännu mer tillgängligt för små- och medelstora företag subventioneras den redan mycket konkurrenskraftiga deltagaravgiften med 50 procent.

Mer information om marknaderna och programmet hittar du i Business Swedens offert här >>

Anmäl ditt intresse nu!

Missa inte chansen att vara med på den spännande resan att forma framtiden för järnvägssektorn i Filippinerna och Thailand. Anmäl ditt intresse redan idag för att ta del av vårt Market Entry-Program.

Deltagaravgift

Del 1: 10 000 kr för SME* (20 000 kr för övriga)
Del 2: 20 000 kr för SME* (40 000 kr för övriga)
Del 3: 30 000 kr för SME* (60 000 kr för övriga)
Totalt: 60 000 kr för SME*

Bokar företaget alla tre steg samtidigt reduceras avgiften till 50 000 kr för SME*.

Obs! Priserna ovan gäller vid minst 5 deltagande företag. Vid färre deltagare kan priserna behöva höjas.

Definition SME: *Max 249 anställda. Max 50 miljoner euro omsättning /43 miljoner euro balansräkning. Företaget får inte ägas till mer än 25% av ett annat företag som inte uppfyller SME-kraven.

Anmäl ditt intresse här eller kontakta Swerigs verksamhetsledare Anne Geitmann för mer information, kansliet@swerig.se.


More news


Inbjudan från Business Sweden: Workshopserie inom Affärsutveckling Export

Den 6 mars, kl. 09.00-12.00 bjuder Business Sweden in Swerigs medlemmar till den första av tre kostnadsfria utbildningstillfällen inom Affärsutveckling Export

Swerig i möte med Deutsche Bahn

Nyligen fick Swerigs medlemmar möjlighet att träffa representanter för Deutsche Bahn i ett digitalt möte om DB:s inköpsorganisation och -processer.

Två värdefulla exportaktiviteter med Tyskland i januari

Den 25 januari 2024 är du som medlem i Swerig välkommen till en unik möjlighet att möta Deutsche Bahn (DB)

Metalcolour ny medlem i Swerig

Swerig välkomnar Metalcolour som nya medlemmar! Metalcolour är specialister på belagt stål och aluminium. Metalcolour tillverkar folielaminerad plåt och aluminium