Nytt Market Entry-program för Filippinerna och Thailand

Business Sweden och Swerig erbjuder ett nytt Market Entry-program för Filippinerna och Thailand med fokus på järnvägsbranschen. Båda länder är i färd med att omvandla sina transportsystem, där järnvägen spelar en central roll.

Market Entry-programmet består av tre delsteg: marknadsanalys, identifikation av kunder samt möten på plats. Deltagaravgiften för små- och medelstora företag subventioneras kraftigt vilket gör detta till ett unikt tillfälle att utforska nya marknader till mycket förmånliga kostnader.

Växande ekonomi och ökande efterfrågan på transporttjänster

Filippinerna är på väg att bli ett medelinkomstland och har omfattande planer för nybyggnation såväl som modernisering och utbyggnation av sträckor och stationer. Bland annat väntas stora investeringar i kollektivtrafikinfrastrukturen, med särskilt fokus på Metro Manila.

Även Thailand planerar en betydande modernisering av landets transportinfrastruktur. Inom järnvägen inkluderas alla tre nyckelsegmenten: huvudlinje, höghastighetståg och tunnelbanelinjer.

Upptäck affärsmöjligheter och träffa kunder

Utforska och dra nytta av de spännande affärsmöjligheterna i Filippinerna och Thailand. Programmet består av tre delar:

  • Marknadsanalys
  • Identifiering av projekt och potentiella kunder
  • Kundmöten och deltagande på Philippine Railway Summit den 15-16 november 2023 och Rail Asia Expo Bangkok den 22-23 november 2023.

Detta program är exklusivt för Swerigs medlemsföretag inom järnvägssektorn. För att göra det ännu mer tillgängligt för små- och medelstora företag subventioneras den redan mycket konkurrenskraftiga deltagaravgiften med 50 procent.

Mer information om marknaderna och programmet hittar du i Business Swedens offert här >>

Anmäl ditt intresse nu!

Missa inte chansen att vara med på den spännande resan att forma framtiden för järnvägssektorn i Filippinerna och Thailand. Anmäl ditt intresse redan idag för att ta del av vårt Market Entry-Program.

Deltagaravgift

Del 1: 10 000 kr för SME* (20 000 kr för övriga)
Del 2: 20 000 kr för SME* (40 000 kr för övriga)
Del 3: 30 000 kr för SME* (60 000 kr för övriga)
Totalt: 60 000 kr för SME*

Bokar företaget alla tre steg samtidigt reduceras avgiften till 50 000 kr för SME*.

Obs! Priserna ovan gäller vid minst 5 deltagande företag. Vid färre deltagare kan priserna behöva höjas.

Definition SME: *Max 249 anställda. Max 50 miljoner euro omsättning /43 miljoner euro balansräkning. Företaget får inte ägas till mer än 25% av ett annat företag som inte uppfyller SME-kraven.

Anmäl ditt intresse här eller kontakta Swerigs verksamhetsledare Anne Geitmann för mer information, kansliet@swerig.se.


More news


Detta var Swerigs vårmöte 2024

Stort tack till alla medlemsföretag som deltog på Swerigs vårmöte med mycket bra diskussioner, trevligt mingel i sommarvärmen och imponerande

Europa-flagga

Intervju med Swerig om de viktigaste frågorna inför EU-valet

Swerigs ordförande Anders Lindén intervjuades av Tysk-Svenska Handelskammaren om viktiga frågor inför EU-valet. Vi anser att det kommande Europaparlamentet bör

Explore Swedish Technology – järnvägskartan är lanserad!

Det har äntligen blivit dags för lansering av projektet med en gemensam karta över den svenska järnvägsindustrin som Swerig tagit

Boka tidigt rabatt Train & Rail

Det har snart gått ett år sedan premiären av Train & Rail. Nu pågår planeringen för fullt inför nästa mässa