Två värdefulla exportaktiviteter med Tyskland i januari

Den 25 januari 2024 är du som medlem i Swerig välkommen till en unik möjlighet att möta Deutsche Bahn (DB) och deras inköpsavdelning online och den 29 januari bjuder Tysk-Svenska handelskammaren in till en möjlighet att skapa värdefulla kontakter, diskutera trender och öppna dörrar till nya samarbeten med innovativa tyska företag inom järnvägsindustrin.

Meet the buyer: Inbjudan till digitalt möte med Deutsche Bahn den 25 januari 2024 kl. 14.00-15.30:

Under detta digitala möte kommer representanter från DB att presentera viktiga siffror, data och fakta om deras allmänna behov, fordon och infrastruktur. Vi kommer också fördjupa oss i behoven inom infrastruktur, särskilt inom områden som utrustning, kontroll-/säkerhets-/signalteknik samt digital infrastruktur. Med dig får du en bättre förståelse för DB:s inköpsorganisation samt de aktuella och kommande behoven inom företaget.

Medverkande från Deutsche Bahn inkluderar:

  • Mario Penzo (Inköp av infrastruktur för region öst)
  • Thomas Haag (Inköp av digital infrastruktur)
  • Maike Frerking (Inköp av digital infrastruktur)
  • Markus Reuschling (Inköp av befintlig teknik för kontroll-/säkerhets-/signalteknik samt telekommunikation)

Anmälan sker till Swerig via denna länk  >>

Nätverksforum Tyskland med Tysk-Svenska Handelskammaren den 29 januari kl. 10.00-13.30: 

Detta event är del av en delegationsresa som Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar på uppdrag av det tyska näringsdepartementet (BMWK). Målet med resan är att de tyska företagen ska få lära känna aktörer på den svenska tåg- och järnvägsmarknaden och fördjupa befintliga samt skaffa sig nya kontakter.

Möjlighet till enskilda samtal 

Vid intresse av enskilda samtal med något av de deltagande tyska företagen så finns det möjlighet att ange detta direkt i anmälan till eventet. Alternativt kontakta Philip Fyrsten-Hagne (telefon: +46-8-665 18 13) som koordinerar de individuella samtalen.

Se program, företagen som deltar & anmäl dig här >>


More news


Inbjudan från Business Sweden: Workshopserie inom Affärsutveckling Export

Den 6 mars, kl. 09.00-12.00 bjuder Business Sweden in Swerigs medlemmar till den första av tre kostnadsfria utbildningstillfällen inom Affärsutveckling Export

Swerig i möte med Deutsche Bahn

Nyligen fick Swerigs medlemmar möjlighet att träffa representanter för Deutsche Bahn i ett digitalt möte om DB:s inköpsorganisation och -processer.

Två värdefulla exportaktiviteter med Tyskland i januari

Den 25 januari 2024 är du som medlem i Swerig välkommen till en unik möjlighet att möta Deutsche Bahn (DB)

Metalcolour ny medlem i Swerig

Swerig välkomnar Metalcolour som nya medlemmar! Metalcolour är specialister på belagt stål och aluminium. Metalcolour tillverkar folielaminerad plåt och aluminium